Ξεκινάει η προετοιμασία για το επόμενο πολιτικό Step

ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΥΛΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Πολιτικό Step & site

Μετά την πετυχημένη έκδοση του ειδικού τεύχους του Step, το οποίο κυκλοφόρησε τέλος Μαρτίου – Αρχές Απριλίου, όπου έγινε αντικείμενο συζήτησης, θα προχωρήσουμε και σε μία δεύτερη έκδοση.

Το επόμενο πολιτικό περιοδικό Step θα κυκλοφορήσει μετά το Πάσχα, εντός της τελικής ευθείας για τις εκλογές. Οπότε η σωστή παρουσίαση των υποψηφίων μέσω ενός εντύπου που εντυπωσιάζει με την ποιότητα του κρίνεται απαραίτητη.

Για άλλη μια φορά θα τυπώσουμε 5000 αντίτυπα για κάθε νομό (Θεσπρωτίας- Πρέβεζας) και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνουν ανάρπαστα!!!!

Για τον τρόπο προβολής των υποψηφίων θα συζητήσουμε με τον κάθε ενδιαφερόμενο ξεχωριστά καθώς άλλες είναι οι ανάγκες, η στόχευση και η μεθόδευση του κάθε υποψηφίου.

Είσαι υποψήφιος περιφερειάρχης, δήμαρχος, σύμβουλος της περιφέρειας, δημοτικός σύμβουλος; Δεν μπορείς να λείπεις από αυτήν την έκδοση. Η οποία θα έχει και ιστορικό ενδιαφέρον.

Για πρώτη φορά ένα έντυπο με τέτοια ποιοτικά χαρακτηριστικά και με τέτοιο εύρος προβάλλει υποψήφιους εκλογών στους νομούς Θεσπρωτίας και Πρέβεζας.

  Ο αριθμός των αντίτυπων εξασφαλίζει ότι χιλιάδες αναγνώστες – ψηφοφόροι θα έχουν  άμεση και ουσιαστική πληροφόρηση. Σε συνδυασμό με την προβολή μέσω των ιστοσελίδων μας και των social media το μήνυμα θα φτάσει σε όλους τους ψηφοφόρους. Έκδοση σε τέτοια έκταση στους 2 νομούς δεν έχει υπάρξει ξανά.

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι το περιοδικό δεν πρόκειται να πάρει θέση υπέρ κάποιου υποψήφιου σε οποιαδήποτε βαθμίδα και οι σελίδες προβολής θα κατανεμηθούν ιεραρχικά και αλφαβητικά.

Εξαίρεση αποτελούν οι σελίδες ειδικής προβολής όπως οι εσωτερικές σελίδες εξώφυλλου και οπισθόφυλλου, η Τρίτη σελίδα καθώς και το οπισθόφυλλο όπου θα δοθεί στον πρώτο που θα την επιλέξει.

Οι κάρτες λόγω του μικρού μεγέθους τους θα ομαδοποιούνται σε σελίδες, δεν μπορεί να υπάρχει ιεράρχηση άλλης μορφής παρά μόνο αλφαβητική στην συγκεκριμένη σελίδα.

Η ιστοσελίδα μας step-politiki.gr θα σταθεί επικουρικά στο έντυπο περιοδικό.

Τα άρθρα, τα προγράμματα και οι συνεντεύξεις που θα δημοσιευθούν στο περιοδικό θα αναρτώνται και στην ιστοσελίδα μας και θα κοινοποιούνται σε όλα τα social media που διαθέτουμε ΧΩΡΙΣ επιπλέον κόστος. Γιατί μόνο το Step μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένη προβολή!!!!

Επίσης μπορείτε να προβληθείτε μέσα από τις ιστοσελίδες μας periodikostep.gr και step-politiki.gr

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο 6937857759 ή στο step@periodikostep.gr

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *