Εκλογικό Step: 30000 αντίτυπα στον «βωμό» των εκλογών

Εκλογικό Step: 30000 αντίτυπα στον «βωμό» των εκλογών

Το περιοδικό Step σχεδιάζει κάποιες έκτακτες εκδόσεις με αφορμή τις εκλογές που θα γίνουν τον Μάιο. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τους νομούς Θεσπρωτίας και Πρέβεζας καθώς αντικειμενικοί λόγοι δεν μας επιτρέπουν, τουλάχιστον με τις μέχρι τώρα συνθήκες, να επεκταθούμε σε όλη την Ήπειρο. Σε κάθε νομό ξεχωριστά θα εκδοθούν από 3 έκτακτα τεύχη. Κάθε έκδοση θα έχει 5000 αντίτυπα, δηλαδή στις τρεις εκδόσεις, 15000 αντίτυπα σε κάθε νομό, συνολικά 30000 αντίτυπα!!!

Ο στόχος αυτών των εκδόσεων είναι να δοθεί η ευκαιρία στους υποψήφιους πολιτικούς να παρουσιαστούν οι ίδιοι ή να παρουσιάσουν τις θέσεις τους,  σε ένα περιοδικό με άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά, με άψογη διανομή των περιοδικών, σε ένα περιοδικό με κύρος και να δοθεί η δυνατότητα στους ψηφοφόρους να συγκρίνουν πρόσωπα και θέσεις. Ο αριθμός των αντίτυπων εξασφαλίζει ότι χιλιάδες αναγνώστες – ψηφοφόροι θα άμεση και ουσιαστική πληροφόρηση.

Ο κάθε υποψήφιος θα επιλέξει μόνος του τον τρόπο που θα προβληθεί, εμείς μπορούμε συμβουλευτικά να κάνουμε κάποιες προτάσεις.

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι το περιοδικό δεν πρόκειται να πάρει θέση υπέρ κάποιου υποψήφιου σε οποιαδήποτε βαθμίδα και οι σελίδες προβολής θα κατανεμηθούν ουσιαστικά με βάση την χρονική προτεραιότητα που αυτές θα ζητηθούν.

Η ιστοσελίδα μας step-politiki.gr θα σταθεί επικουρικά στο έντυπο περιοδικό.

Ο αρχικός σχεδιασμός είναι το πρώτο τεύχος να κυκλοφορήσει προς το τέλος του Ιανουαρίου.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *